Menedzserek Országos Stressz- és Fittségi Tesztje (MOST! Program)

Évek óta vizsgáljuk, hogy a vállalatok (és az államigazgatás) menedzserei milyen erős stressz faktoroknak vannak kitéve és ezek hogyan befolyásolják egészségüket, fittségüket.

A nemezetközi tapasztalatok és saját kutatásaink szerint is a topmenedzserek szív- és érrendszeri kockázata és stressz-szintje jóval magasabb, mint az átlagé.

Ugyanakkor az is tény, hogy az emocionális és fizikai túlterheltség miatt a felsővezetők képtelenek tartósan (utazással együtt) napi 2-3 órát kiszakítani feszített időrendjükből aktív mozgás és külső helyszíneken történő stressz-csökkentő foglalkozások céljából, holott minden releváns tanulmány szerint ez az egyetlen természetes megoldása stressz-betegéségek megelőzésének, továbbá a jelentős munkateljesítmény csökkenéssel is járó munkahelyi burn-out ("kiégés") megelőzésének!

A Menedzserek Országos Stressz- és Fittségi Tesztje (MOST! Program) keretében ez alkalommal az érintettek megszokott saját irodai környezetében végezzük el a rövid kérdőíves felmérést és a tájékozódó stressz- és fittségi mérést. Ezt követi az utólagos értékelés, statisztikai összesítés és biometriai analízis, később az eredmények, tanulságok publikációja!

A kérdőív és a mérések összesített időtartama kb. 10-15 perc, de közben Önnek ki sem kell mozdulnia irodájából, a kutatásban részvevő menedzserek számára a mérés és az értékelés is helyszíni és teljesen térítésmentes!

A felmérés során kizárólag kérdezőbiztosi minőségben hivatalosan jelenlévő, a témában speciális szaktudással rendelkező megbízott orvos kollégánkkal találkozik, aki a vizsgálatot és az értékelést egyszemélyben végzi!

A kérdőíves és mérési eredményeit statisztikai célú deperszonalizálás után titkosítjuk, személyes adatait a vonatkozó törvényi szabályozás alapján kezeljük!

A műszeres mérések egy nagypontosságú telemetriás eszközzel történnek kényelmes ülő helyzetben, amely során egy jeladó mellkaspántot helyezünk fel és közben detektáljuk a szívfrekvencia-variabilitás (HRV) értékeket, amelyből a fittségi és stressz-terheléses adatokat számítjuk ki. A mérési módszertanról, tudományos háttérről további részletes szakmai információkat ITT olvashat.

A kutatásban való részvételhez szükséges hivatalos dokumentációt innen töltheti le: Kutatási ismertető és a    professzori Kutatási ajánlólevél.

Részvételét egy exkluzív VIP ajándékkártyával viszonozzuk, amely további nagypontosságú egészségi-, fittségi precíziós mérésekre, valamit egyénre szabott rekreációs mozgásterápiás, stresszcsökkentő terv és személyes betanítás igénybevételére jogosítja fel a mérést követő 30 napon belül!

Segítségével olyan reprezentatív vizsgálati eredményeken alapuló, csoportspecifikus prevenciós programok kidolgozásához járul hozzá, amelyek a lehető leghatékonyabban segíthetik a menedzserek kiégési szindrómájának, stresszbetegségeinek megelőzését, illetve a következményeik konszolidálását.

A MOST! Programra az oldal alján található regisztrációs boxban tud jelentkezni.

Köszönjük a lehetőséget, aktív támogatását!

MediFitness Orvosi Mozgásterápia Team

 

Menedzserek Országos Stressz- és Fittségi Tesztje (MOST! Program) regisztráció

Kérjük, adja meg az alábbi adatait, regisztrációja után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!