WeddingFitness BombaForma - avagy szakértői felkészítés az ARA-PARA ellen!

Kijelölték már a Nagy Napot?
 
Akkor PONT most jött el az idő, hogy a lélek zsongása mellett a fizikumot is időben felkészítsük Életük Legfontosabb Pillanataira!
 
Ne várjon egy nappal sem tovább - a MOST a legjobb idő a kezdéshez!
 
Sokéves esküvői bombaformába való hozás tapasztalati alapján bátran kijelenthetjük, tanácsolhatjuk:
 
- A kutatások szerint a hölgyek esküvővel kapcsolatos legfontosabb vágya, hogy a Nagy Napon a lehető legjobb, legvonzóbb formáját hozza (ez persze az uraknál is így van, csak ők sosem vallanák be...) és ez így is a természetes :-)
 
- Az esküvői ceremónia bizony komoly erőnlétet, kondíciót, sőt mentális állóképességet is igényel, amelyekkel sokan nem számolnak kellőképp előzetesen (a ceremónia utáni fizikai igénybevételről itt most nem tisztünk beszélni :-) )
 
- Az esküvői optimális testösszetétel és méretek elérése NE a szertartás előtti hetekre essék, mert ezzel sok-sok problémát zúdítunk a ruhaszalonok és a szabók fejére...
 
A siker egyik kulcsa - kezdjük el időben a felkészülést!
 
A bombaforma elérésének legjobb időpontja a céldátum előtti 90 nap. Ennek pontos időzítésére és a 90 nap fenntartó kondícionálása komoly rutint és precizitást igényel, amelyet NEM bízhatunk amatőrökre!
 
Orvosszakértői hátterünk, évtizedes medical fitness tapasztalatunk és speciálisan felkészült szakedzőink segítik hozzá az esküvői bombaformájuk elérésében!

Válasszon ajánlataink közül:
 
A.) 6 hetes alapozó kurzus csomagok
 
 
 
 
B). Esküvői Bombaforma kialakító program
 
A 6 hetes alapozó időszak eredményei alapján mindenki számára személyre szabott alakformáló tréningprogramot készítünk a rendelkezésre álló idő és az egyéni lehetőségek, prioritások függvényében - mindezt orvosi, szakedzői támogatással, felügyelettel, vagy akár személyi edzővel, sport dietetikussal és saját medical fitness specialista orvossal.
 
Ajánlott extra lehetőségek
 
- Géntérkép alapú lézerpontosságú diéta és szuperprecíziós fitness program tervezés (Részletek: ITT)
 
- Stresszcsökkentő interaktív meditációk, műszeresen ellenőrzött hatékonyságú neuro feed-back relaxációk saját módszertan alapján (részletesen erről: ITT) - jól jön az ara-para ellen....:-)!
 
Győződjön meg referenciáinkról (Testzsírcsökkentő Guiness- és Országos Rekordbeállításunkról ITT, országos visszhangot kiváltó sikeres Kistérségi Fittségi Programunkról ITT olvashat)!
 
Kérjen START konzultációt WeddingFitness specialista orvos kollégánktól az induláshoz - kizárólag a mi kockázatunkra!
 
<<== Regisztráljon a bal oldali boxban elkötelezettség nélkül és küldjük a részleteket!
 
Várjuk Önt (és igen a Kedves Férj Jelöltet is), dőljön hátra és a többit bízza ránk!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Újdonság 2020 - MediFitness Szakértői Team az esküvői ceremóniák egészségbiztosítása érdekében!
 
A rendezvényipart különösen súlyosan érintette a COVID-19 vírus pandémia okozta megszorítások, ezen belül is a sikeres esküvőszervezés lett ez egyik legnehezebb feladat!
 
Hatalmas kihívás a biztonsági előírásoknak és a kötetlen, felszabadult, örömteli hangulatnak való egyidejű megfelelés - ehhez nyújtunk immár szakértői segítséget!
 
A COVID-19 járványra való tekintettel a MediFitness Orvosszakértői Team vállalja:
 
- Az esküvői rendezvényekre  érkező vendégek előzetes (kiterjesztett) és/vagy helyszíni szűrését
 
- Teljeskörű kockázatelemzését
 
- Szükség esetén a szakmai protokollok szerinti intézkedési lépések diszkrét módon történő haladéktalan esemény előtti, illetve helyszíni megtételét.
 
Mi a háttérben dolgozunk és óvjuk a násznépet, a többi feladat a szervezőké :-)
 
További részeletes információ:  ITT 
 
Fenti lehetőséggel kapcsolatban regisztrálhat rögtön itt az oldal alján található ALSÓ boxban, vagy a COVID-Controll menüpontunkban és elküldjük a részleteket.

Wedding Control Egészségügyi Kockázatelemző Szolgáltatás regisztráció

Kérjük, adja meg alábbi adatait elkötelezettség nélkül a kapcsolatfelvétel érdekében.